5-weekse Mindful Walk cursus

Tijdens de Mindful Walk cursus neem ik je in vijf weken mee om je kennis te laten maken met de combinatie wandelen, (neus) ademhaling en mindfulness. Het doel van de training is jou bewuster te laten wandelen met een focus op het heden en nu. Dit gaan we oefenen door gebruik te maken van al je zintuigen, yoga- en meditatieoefeningen plus natuurlijk basistechnieken van het wandelen.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar ook in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

Aan het einde van de training is het doel dat jij je fitter voelt, energieker bent en beter om kunt gaan met stress. Kortom, meer energie!

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen, dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus zeker geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar met elk tempo. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar kan meedoen. Wil jij liever hardlopen? Dan is de Mindful Run cursus geschikt voor jou.

Voorbeeld van een cursusdag
09:30 uur: Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;
09:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;
10:00 uur: Beter leren lopen, wandelen als beleving, beter leren voelen;
10:20 uur: Kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;
10:45 uur: Cooling down en Body-Scan;
11:00 uur: Einde training.

Resultaat
Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker wandelen, beter kunnen ontspannen. Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.  

Kosten
De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief, neem daarvoor contact met mij op. 

Aanmelden
Aanmelden kan gemakkelijk via de website onder ‘contact & aanmelden’. Ook vragen kun je gemakkelijk stellen via de website. Eerst een keer kennismakingsclinic volgen? Kijk in de agenda voor de data.