Wil je jouw collega’s op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennismaken met de mindfulness en ademhalingstechnieken die wij toepassen tijdens onze 5 weekse cursus Mindful Run of Walk? Boek dan een (vanaf) 1 uur durende Mindful lunch walk op elke willekeurige locatie. De workshops vinden al wandelend plaats in de buitenlucht en iedereen kan meedoen.  

De Workshop: Mindful Kickstart (ochtend) of Walk (overdag)
Tijdens deze workshop leer je hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt integreren in je eigen leefstijl. De workshop is een onderdeel van de succesvolle Mindful Run Methodiek. De kracht van ademhalen, heeft zeer veel impact. Medewerkers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof = meer energie!  

De Mindful lunch walk workshop worden gemiddeld met een 8,2 beoordeel door VGZ 

Resultaat
  Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal fit ze zijn.
 Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

 Technieken van de MFR-methode hebben een positief effect op het reduceren van stress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond. In overleg wordt bepaald waar tijdens de workshop de nadruk komt te liggen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden, de prijs etc? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina of bel me op nummer 06-53860509.