Mindful SUP Clinic! – LET OP, NOG MAAR BEPERKTE BESCHIKBAARHEID – ZIE VOOR PRIVÉ / SMALL GROUP CLINICS HIER

SUP 4 FUN & Mindful met Tim komen met een nieuw concept: Mindful suppen!

In een twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! Na een korte uitleg over suppen en mindfulness, suppen we over een mooie route op verschillende locaties. Denk hierbij aan Bijleveld of de Vikingrijn in het Maximápark.

Tijdens de route doen we een aantal mindfulness oefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen en ademhaling onder controle te krijgen. Suppen is voor iedereen mogelijk, mits in het bezit van een zwemdiploma. De SUP boards die we gebruiken zijn breder dan gemiddeld en massief, waardoor ze minder ‘wiebelen’ en het makkelijker is om je balans te houden. Omdat het om een mindful SUP gaat, suppen we op rustig tempo.

Natuurlijk kun je nat worden, maar bij normaal gebruik is er geen reden om in het water te vallen.De mindful SUP clinic is beschikbaar op meerdere data gedurende de zomer.

De beschikbare data zijn te vinden op de website (mindfulmettim.nl) en Facebook. De prijs is €39 per persoon, inclusief huur sup, sup techniek- en mindful training. Privé clinics (tot en met zes personen) zijn ook mogelijk, maar daarvoor geldt wel een toeslag. Interesse? Kijk dan
hier! Wil je suppen met meer dan zes personen, neem dan contact op met SUP4FUN.

Komen de data je niet uit? Wil je met een groep reserveren? Liever op locatie ergens in Nederland? Het kan allemaal! Stuur me gerust een bericht.

Aanmelden gaat gemakkelijk via de website mindfulmettim.nl. 

Vragen? Stuur gerust een berichtje!