Mindful SUP Clinic – privé

Zin in een leuke activiteit met vrienden, collega’s of het gezin? In een anderhalf tot maximaal twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! 

Deze clinic is gelijk aan de groepsclinics, echter is deze gericht op kleine groepen tot maximaal vier / zes deelnemers. De clinic is altijd op afspraak en er is ruimte beschikbaarheid het gehele jaar door, mits het weer het toe laat.

Na een korte uitleg over suppen en mindfulness, suppen we over een mooie route op verschillende locaties. Denk hierbij aan Bijleveld of door het Maximápark. Uiteraard is jouw eigen omgeving ook een goede optie. 

Tijdens de route doen we een aantal mindfulness oefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen en ademhaling onder controle te krijgen.

Suppen is voor iedereen mogelijk, mits in het bezit van een zwemdiploma. De SUP boards die we gebruiken zijn breder dan gemiddeld, waardoor ze minder ‘wiebelen’ en het makkelijker is om je balans te houden. Omdat het om een mindful SUP gaat, suppen we op rustig tempo. Natuurlijk kun je nat worden, maar bij normaal gebruik is er geen reden om in het water te vallen.

De kosten zijn als volgt:
1 persoon €49 per persoon
2 personen €95 in totaal
3 personen €139 in totaal
4 personen €179 in totaal
Elk extra persoon (in overleg), €39

De kosten zijn exclusief reiskostenvergoeding indien het buiten de regio Utrecht is. De privé clinics kunnen zowel overdag als in de avond gedurende de hele week gereserveerd worden. 

Aanmelden gaat gemakkelijk via de contactpagina.

Vragen? Stuur gerust een berichtje!