Mindful SUP Clinic – privé tot en met vier personen  


In een twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! 

Deze clinic is gelijk aan de groepsclinics, echter is deze gericht op kleine groepen tot maximaal vier deelnemers. De clinic is altijd op afspraak en er is ruime beschikbaarheid het gehele jaar door, mits het weer het toe laat.

Na een korte uitleg over suppen en mindfulness, suppen we over een mooie route op verschillende locaties. Denk hierbij aan Bijleveld of de Vikingrijn. Uiteraard is jouw eigen omgeving ook een goede optie. 

Tijdens de route doen we een aantal mindfulness oefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen en ademhaling onder controle te krijgen.

Suppen is voor iedereen mogelijk, mits in het bezit van een zwemdiploma. De SUP boards die we gebruiken zijn breder dan gemiddeld, waardoor ze minder ‘wiebelen’ en het makkelijker is om je balans te houden. Omdat het om een mindful SUP gaat, suppen we op rustig tempo. Natuurlijk kun je nat worden, maar bij normaal gebruik is er geen reden om in het water te vallen.

De kosten zijn €199 per clinic, exclusief reiskostenvergoeding in het buiten de regio Utrecht & Woerden is. Dit tarief staat vast, ongeacht het aantal deelnemers. De privé clinics kunnen zowel overdag en in de avond gedurende de hele week gereserveerd worden. 

Wil je liever suppen zonder het mindful gedeelte of met meer dan vier personen, neem dan contact op met  SUP4FUN.

Aanmelden gaat gemakkelijk via de website mindfulmettim.nl via de contactpagina.


Vragen?

Stuur gerust een berichtje!