Mindful in het park

Is mindfulness iets voor jou is? Helpt het dan echt? Wat is mindfulness dan niet? Is het zweverig? Is bomen knuffelen onderdeel van mindfulness?

Benieuwd? Neem dan nu deel aan een ‘Mindful in het park’ kennismakingsclinic. De clinic duurt anderhalf tot twee uur en worden op diverse locaties in de stad georganiseerd. Dit doen we in de buitenlucht, tenzij het weer het niet toelaat. 

Tijdens de clinic vertel ik meer over mindfulness, wat is het eigenlijk? Verder doorlopen we ook de zeven pilaren van mindfulness volgens Jon Kabat-Zinn. Tijdens de clinic maak ik gebruik van praktische voorbeelden en is er voldoende ruimte om ook vragen te stellen. In het tweede gedeelte van de clinic gaan we diverse oefeningen doen. Oefeningen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit meditatie, yoga, bodyscan, ademhalingsoefeningen en wandelen met focus op je zintuigen. 

De clinic is speciaal voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met mindfulness. En om alvast één vraag te beantwoorden, mindfulness is niet zweverig. Waarom niet? Dat vertel ik je tijdens de clinic. De beschikbare data staan in de kalender. De prijs van de clinic is €17,50 per persoon. Lijkt het je leuk dit met een groep vrienden te doen? Of met je collega’s? Laat het gerust weten en we bespreken de mogelijkheden.