Geen échte Avond4Daagse?! Dan doen we het toch gewoon zelf? Inclusief medaille én cupcake!

Mindful Avond4Daagse
Wandel mee met de door Mindful met Tim georganiseerde ‘Mindful Avond4Daagse’ tussen 1 en 7 juni 2020! Samen met je ouders, klasgenoten, vrienden of collega’s bepaal je zelf welke route jij buiten gaat wandelen. Binnen deze zeven dagen loop je vier dagen minimaal een afstand van 5 kilometer. Voor de enthousiastelingen, hardlopen, fietsen of kruipen mag natuurlijk ook. Als je maar actief bezig bent. Mindful met Tim geeft een aantal suggesties voor wandelingen in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Wandel je liever ergens anders? Wees creatief!

Daarnaast ontvang je voor iedere wandel dag (vier in totaal) een mindful walk tip om het wandelen nóg fijner te maken en meteen kennis te maken met het concept van Mindful Walk (onderdeel van Mindful Run Nederland). De kosten zijn €7,50 per volwassene en €5 per kind.

Waarom de Virtuele Vierdaagse?
Bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl, dat weet iedereen. En wat betreft de kinderen: jong geleerd is oud gedaan!

Doel Door de Corona-crisis zijn veel Avond4Daagses in heel Nederland afgelast. De vele deelnemers die elk jaar meedoen willen wij een leuk, uitdagend en mindful alternatief bieden.

Medaille én cupcake!
Nadat je mee hebt gedaan aan deze uitdaging, krijg je een echte medaille! Omdat ik 6 juni 35 lentes jong mag worden en het toch niet mag vieren, krijgt elke deelnemer op die dag hoogstpersoonlijk (en op natuurlijk op 1.5 meter afstand) een cupcake thuisgebracht 🙂

Aanmelden
Aanmelden gaat gemakkelijk via de knop contact & aanmelden bovenaan de website. Na aanmelding ontvang je een formulier waarop je jouw gegevens kunt invullen.

De kleine lettertjes…
De cupcake ontvang je persoonlijk als je binnen vijf kilometer woont vanaf het Maximápark in Utrecht Leidsche Rijn. Woon je verder? Dan ontvang je een virtuele cupcake per mail én mijn favoriete recept voor overheerlijke cupcakes. De medaille ontvangt iedereen, indien je verder woont per post. Alleen betalende deelnemers krijgen een (virtuele) cupcake en medaille. Tijdens het wandelen dien je alle richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl) op te volgen. Wandelen (of welke manier van bewegen dan ook) is geheel op eigen risico en Mindful met Tim kan nergens aansprakelijk voor worden gesteld.