Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindful Walk & Run vijf-weekse reeksen – PRIVÉ voor zelf samengestelde groepen voor 3 of 4 personen

14 oktober 2020 - 31 december 2020

€285
BEWEGEN IN LIJN MET DE RIVM MAATREGELEN! MAX 3 DEELNEMERS!
Het is duidelijk, de aankomende periode zijn we meer thuis. Juist in deze tijd is een moment voor jezelf én bewegen extra belangrijk, bijvoorbeeld met de Mindful Walk of Mindful Run vijf weekse.
De groepsgrootte is en blijft altijd in lijn met de richtlijnen van het RIVM en afstand houden is geen enkel probleem.
**EXTRA**PRIVÉ**REEKSEN**
Met twee andere vrienden of vriendinnen op pad in een privé groep? Dat kan natuurlijk ook! Speciaal in deze periode tegen de normale tarieven. Stuur een bericht en we bespreken de eindeloze mogelijkheden. De reeks kan zowel plaatsvinden doordeweeks als in het weekend, overdag en in de avond.
Tijdens de Mindful Walk of Run cursus neem ik je in vijf weken mee om je kennis te laten maken met de combinatie wandelen, (neus) ademhaling en mindfulness. Het doel van de training is jou bewuster te laten lopen met een focus op het heden en nu.
Dit gaan we oefenen door gebruik te maken van al je zintuigen, yoga- en meditatieoefeningen plus natuurlijk basistechnieken van het lopen.
Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar ook in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.
Aan het einde van de training is het doel dat jij je fitter voelt, energieker bent en beter om kunt gaan met stress. Kortom, meer energie!
Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt lopen, dan is de 5-weekse Mindful Walk of Run cursus zeker geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar met elk tempo. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Wil jij liever hardlopen?
Voorbeeld van een cursusdag
9:30 uur: Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;
9:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;
10:00 uur: Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen;
10:20 uur: Kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;
10:45 uur: Cooling down en Body-Scan;
11:00 uur: Einde training.
Resultaat
Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker wandelen, beter kunnen ontspannen. Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.
Kosten
De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief, neem daarvoor contact met mij op.
Aanmelden
Aanmelden kan gemakkelijk via de website, mindfulmettim.nl
Er zullen maximaal vier deelnemers meedoen en voldoende afstand is mogelijk.
Indien er door de overheid beperkingen worden opgelegd waardoor de training niet door kan gaan, mag altijd kosteloos worden verplaatst.

Gegevens

Begin:
14 oktober 2020
Einde:
31 december 2020
Kosten:
€285
Site:
https://www.mindfulmettim.nl/mindfulwalk/

Locatie

Máximapark
Uilenboslaan 1
Utrecht, Utrecht 3451GB Nederland
Telefoon:
0653860509

Organisator

Mindful met Tim
Telefoon:
0653860509
E-mail:
mail@mindfulmettim.nl
Site:
www.mindfulmettim.nl