Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindful herfstwandeling

oktober 2 @ 09:30 - 11:30

€9
Mindful herfstwandeling
De dagen worden korter, de nachten langer. Kortom, we gaan weer richting de herfst! Hoewel dit betekent dat er minder zonuren zijn, is de herfst een prachtige periode om er lekker op uit te gaan. Daarom organiseert Mindful met Tim een Mindful herfstwandeling.
Wat gaan we doen?
We lopen een route van ongeveer vijf kilometer door het Maximapark. Tijdens de wandeling doen we een aantal losse mindful oefeningen, zoals een meditatie of Tai Gong. Daarnaast focussen we de gehele route op het wandelen op je zintuigen, juist in deze periode is de omgeving prachtig!
We wandelen langs de mooiste stukjes en vertel er natuurlijk ook graag wat over. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en we wandelen een gemiddeld tempo. De kosten zijn €9 per persoon. Deze wandeling is ook perfect om kennis te maken met het Mindful Walk concept, of juist als je al aan de reeks hebt meegedaan.
Tja, er kan inderdaad regen vallen. Maar hoe heerlijk is dat? En daar kun je je prima op kleden. Gun jezelf een moment voor jezelf en ga mee op pad.
Aanmelden kan gemakkelijk via de website onder contact & aanmelden.
Tot dan!

Gegevens

Datum:
oktober 2
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€9
Site:
https://www.mindfulmettim.nl/mindful-herfstwandeling/

Locatie

Máximapark
Uilenboslaan 1
Utrecht, Utrecht 3451GB Nederland
Telefoon:
0653860509

Organisator

Mindful met Tim
Telefoon:
0653860509
E-mail:
mail@mindfulmettim.nl
Site:
www.mindfulmettim.nl